Om mig

Velkommen til 721.dk

Kontakt: webmaster@721.dk

Her vil jeg udlevere lidt om mig selv og mine holdninger. Du må ta mig som jeg er.

 

Nå, hvem er jeg så

 

Jeg er årgang 59, født og opvokset i Søborg, uddannet blikkenslager hos Ib Gemynthe i Bagsværd. Aftjente min værnepligt på Flyvestation Værløse, hvor jeg efterfølgende var i 24 år, henholdsvis 6 år i Nærluftforsvars Eskadrille 575 og de sidste 18 år i Lufttransport Eskadrille 721 som Operations assistent, indtil Eskadrille 721 i 2004 blev flyttet til Flyvestation Ålborg. Nu er jeg ansat hos Ikaros Fly ApS, på kontoret, i Roskilde Lufthavn og beskæftiger mig med

uddannelse af piloter og flyudlejning af mindre stempel flyvemaskiner såsom Cessna 172.

 

Familie

 

Jeg er gift med Lene Andrèa og har en søn Steffen Wendt Andrèa. Lene mødte jeg Sct. Hans aften 1976 på Campingpladsen i Sølager, tæt på Lynæs. Vi blev gift i 1981 og Steffen blev født i 1985.

 

Interresser.

 

Computere

 

Jeg husker ikke nøjagtigt hvornår jeg fik den første Computer, med den var udstyret med en TURBO knap så man kunne Booste den til 8 MHz :-) Internettet var ikke allemands-eje og man brugte et super langsomt modem til at kalde op til et eller andet underligt forum hvor man kunne downloade små spil og det kunne snildt ta 15 min at hente 100Kb. Udviklingen er gået utroligt stærkt. Nu har man Fibernet med 60Mb up and down, gamer-pc 8 Gb Ram, hjemme netværk med 4Tb lagerplads, og jeg skal gi dig skal jeg.

 

Slægtsforskning

 

På et tidspunkt faldt jeg over programmet, MyHeritage Family Tree Builder, og begyndte så småt at taste den nærmeste familie ind i programmet og hurtigt fandt jeg ud af at det godt kunne blive interessant at finde ud af, hvor stammer jeg fra? Og hvor megen Information kan jeg finde på nettet?

Og det var ikke så lidt. Kirkebøger og folketællinger er for en stor del tilgængelige uden at det koster en krone og jeg er vist nok blevet bidt af lægtsforskning.

I min iver er mit stamtræ blevet lidt for stort og jeg har gabt over for mange mennesker, fordi det er så let at finde de forskellige relationer. Stamtræet eller mit projekt, har nu over 1500 mennesker og det er alt for mange, men hvor skal man stoppe... skal den persons søster nu med og hvad med hendes mand...og hvad men hans forældre?? Tror det skal slankes lidt i den kommende vinter, men du kan se det her: http://www.myheritage.dk/site-75655481/leon-family

 

Fiskeri i Søer og Moser

 

Hvis jeg rigtig skal slappe af, snupper jeg en håndfuld majs, laver en klat melklister og tar en fiskestang under armen og finder et mosehul eller en lille sø og begynder at fiske. Det er utroligt afslappende blot at lade tankerne flyde og side og glo på det lille flåd der vipper i vandet, og så mærke at en lille fisk snapper til maddingen. Haps du er fanget, ind med dig, ud med krogen og så sætte fiske ud i søen igen. Lidt synd for fisken naturligvis, men så kan den lære det....at holde sig væk fra det der vugger lige foran snuden. De sidste par år har jeg dog glemt at slappe af med fiskeriet, måske det var på tide at komme i gang igen.

 

Debatering

 

Jeg elsker en god debat og går ikke af vejen for at ytre min mening selv om den er stik modsat det de andre mener. Jeg mener, man kan jo ikke debatterer med folk man er enige med, der skal være en form for uenighed før man kan debatterer. Jeg bliver ofte beskyldt for at komme med lange

forklaringer, og altid være bedrevidende. Og ja, det må jeg erkende jeg kommer med lange forklaringer og jeg ved bedre syntes jeg selv.

 

 

Politik og Religion

 

Farlige emner at udtale sig offentligt om, men jeg er kommet til den erkendelse på mine gamle dage at jeg ikke gider gemme mig bag andres holdninger og så støtte dem hvis jeg kan gøre det uden at det får en konsekvens for mig selv. Livet er nu blevet for kort i den ene ende til ikke at stå ved sine egne meninger og holdninger. Mit ståsted er lidt flydende, men overvejende er jeg Venstre mand med en stærk hældning til Dansk Folkeparti når talen falder på indvandre politik. Religion er noget Fanden har skabt for at kunne holde sine "tilhængere" i kort snor. Folk der lader sig styrere eller lader sit liv styrere af en religion, er efter min mening uoplyste og ikke egnet til at leve i et demokratisk land. Den sætning passer på ALLE religioner, men ingen der kender mig er nok i tvivl om at jeg hentyder specielt til Islam. Muslimer er nok den del af en religiøs befolkning eller af den religion i verden, der har været udsat for den største forandring på den korteste tid. Prøv at forestille jer, en religion der i 100vis af år har styret menneskers liv og levned i mindste detalje, på ca 50 år pludselig får øje på resten af verden, de får Tv-kanaler, Internet, Smart-Phones?? De er blevet udsat for et regulært kulturchok og i min verden har det været lidt af en kamel de skulle sluge, og det kan de ikke, i hvert fald ikke endnu. Islam er en kæmpe trussel mod den vestlige verden og den måde vi har valgt at leve på, og vi skal gøre alt hvad vi kan for at stoppe den og gerne ved den Danske grænse. Og nu tænker du måske.... Ja ja, hvad med de kristne? Og ja, de er lige så skøre som alle andre der er religiøse, men forskellen her i den vestlige verden er at vi har fulgt med udviklingen i flere 100 år og har rystet den religiøse indflydelse på vort samfund af os...i hvert fald i en så stor stil at vi frit kan tænke, tale og ytre os uden indblanding fra kirken.

 

Frihed

 

Jeg er stor tilhænger af det frie valg, frihed under ansvar, ytringsfrihed mm. Men det pisser mig af at folk generelt bruger visse ord og sætninger uden at de aner hvad de betyder. Hvis vi bruger ordet Ytringsfrihed som det begreb der er beskrevet i Grundloven så er dèn ytringsfrihed noget der gælder for den enkelte person i forhold til Staten. Men det forhindre ikke at folk straks påberåber sig retten til ytringsfrihed som værende noget der gælder alle steder i forhold til ens arbejdsgiver, en forretning eller i andre private sammenhænge. Og ja, staten blander sig ikke i hvad du skriver af negative ting om din arbejdsgiver eller arbejdsplads, men det gør din arbejdsgiver dæleme...du vil blive fyret med det samme (og med rette) I mit hjem er der ytringsfrihed i forhold til staten, men siger du noget der ikke passer mig, bliver du smidt ud med hovedet først, og så kan du råbe ytringsfrihed lige så tosset du vil, i mit hjem bestemmer jeg hvad du må sige ( har jeg fået lov til at sige af min kone :-] ) Et andet begreb der kan få mit pis i kog er: "Man er uskyldig indtil det modsatte er bevist" Gu fandnme er man ej! Hvis man har gjort noget, er man skyldig, uanset om det kan bevises eller ej, punktum. Problemet ligger 2 steder. Det ene sted er den folkelige brug af den sætning, der for i øvrigt er forkert. Det andet sted er hos Advokater, politikkerer og i TV. Alle bruger den forkerte sætning uden at tænke på den sproglige nuance der faktisk er i den juridisk korrekte formulering: Man skal ANSES for værende uskyldig, indtil det modsatte er bevist. Den korrekte formulering tager nemlig højde for at man KAN være skyldig, selv om det Ikke kan bevises.

 

Copyright © 721.dk All Rights Reserved